09.10.2011 -- 08:05 Irma vuorinen - email - www
Hei!
Kiinostuin viestistäsi Minna-Katri Marilalle, olen jo muutaman vuoden ajan yrittänyt häneen ja hänen äitiinsä yhteyttä, onnistumatta.Olen Aina Liisa Heikintyär Pelkosen tytär ja tutkinut Pelkosia,Minna on Antti Tuomaanpojan jälkeläinen muutaman sukupolven takaa. Mikäli mahdollista olisin iloinen jos saisin vaikkapa kauttasi yhteystiedot häneen.
Myöskin minua on kiinnstanut sukunimi "Haikonen" se kun monessa kohtaa on mukana mm.Pelkosten lasten kummeina. Onko meillä jotain sukuyhteyksiä?
Äitini oli siis Ivaskassa syntynyt, ja isäni Hytinlahdessa syntynyt Heikki Matinpoika Kuisma.
Jään odottelemaan josko sinulla on aikaa vastata. Hyvää syksyn jatkoa terv. Irma Vuorinen os. Kuisma.
13.09.2011 -- 06:45 Mirja Auranen - email - www
Hei ! Onpa hienot ja mielenkiintoiset sivut!!!
Minä olen os. Rantalainen eli Väinö ja Hellin Rantalaisen pojan Aarnen tytär Säkylästä. Aarnen koti on vielä pystyssä Räisälän Särkisalossa, Haikosten naapurissa. Kertun ja Reinon sukuun olisi kiva joskus tutustua, muistan lapsena käyneeni Iita-tätin luona Parolassa. Ehkä tapaamme Räisälän kirkon 100-vuotisjuhlissa ensi vuonna ? Parhain terveisin Mirja Auranen
24.03.2011 -- 18:29 Hannu Toukola - email - www
Selailin sivuja ja näyttää löytyvän tutun tuntuisia nimiä. Olen keräillyt äitini Helvi Rautiaisen Pyhäjärven Enkkuasta sukulaisia ohjelmaan. Síeltä löytyy Pärssisiä, Akkasia, Savolaisia Tiittasia ja tietysti Rautiaisia. Saapa nähdä milloin pääsen vertailemaan Haikkosen sukua. Pikainen tarkastus toi esiin esivanhempinani mm. Anna Aaprontr. k. 17.5.1785 Pyhäjärvellä ja tietysti Aapro, josta minulla ei ole tietoja, vielä.

Aurinkoista kevättä!
Hannu Toukola
07.12.2010 -- 13:35 Riitta Muli - email - www
Nyt vilistävät nimet, paikat ja syntymäajat silmissä, mutta sain täältä tietoa lisää omiin seikkailuihini sukuni parissa ja nimet selvensivät joitakin jo edesmenneen isäni kertomuksia. Tuntuu, kuin kaikki olisivat jotain kautta sukua toisilleen ja kaimojakin löytyi! Kiitos!
Terveisin: Riitta, Anni Haikosen veljenpojantytär ;)
11.11.2010 -- 20:37 Kari Tontti - email - www
Hei, todella upeat sivut. Hienoa työtä ja valtava määrä tietoa esipolvista. Menestystä aloittamallesi työlle.
t. Kari

Sivut: 1 2 3
© 2005-2009 : Sami Siuvatti - ZykBook v1.52