16.09.2010 -- 07:47 Atro Niiniluoto - email - www
Minulle sukututkimus ei varsinaisesti ole työ, mutta Räisälään liittyvää materiaalia minulla on 50-luvulta työpaikallani Helsingissä.
18.04.2010 -- 07:54 Risto Luukkainen - email - www
Terveiset Risto Luukkaiselta!

Risto Luukkainen vieraili täällä. Olen Juho ja Ida Haikosen tyttären, Kertun poika. Juholla ja Idalla oli koti Särkisalossa, Hovin- ja Rammansaareen johtavan tien oikealla, eli Vuoksen puolella, rannassa.
Käkisalmi - Räisälätieltä n. 1km (Ihalaisten kohdalta) lähtee tie oikealle ja talo näkyy nykyisinkin Hovinsaareen johtavalta tieltä. Heitä kutsuttiin Rantahaikosiksi erotukseksi monista muista Haikosista ( Särkisalo. Satakunnan Painotalo 1993. Irja Kavenius ja Maila Ailasmaa.)
Juholla ja Idalla (os. Rantalainen) oli kolme lasta, Kerttu -19, Reino -20 ja Väinö -32, kaikki jo kuolleet.
Kertulla ja Reinolla on viisi lasta kummallakin, Väinöllä ei ollut lapsia.
Juhon suku on muuttanut Pyhäjärveltä, Ida on syntynyt Räisälässä.

On hyvä, että on tällaiset sivut, jossa voi keskustella " rajan takaisista asioista."
Ensiksi, konkreettiseti rajan takana olleesta maailmasta ja toiseksi, kohta ei ole enää niitä ihmisiä, jotka asuivat Karjalassa, ei ole sitä maailmaa kokeneita ihmisiä.
Palaan kohta uudelleen, mutta nyt Terveisiä kaikille! Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2010!


Vastannut: Heikki Haikonen
Tervehdys ja kiitos palautteesta !

Ida Rantalaisen sukulaisiin tutustuin viime syksynä, kun olin tilaamassa puhelimella Särkisalon kirjaa. Sattumalta kysyin myyjältä Pentti Rantalaiselta syntymäaikaa ... niin huomasin olevamme lähisukulaisia.

Olen lähdössä kesäkuussa Räisälään ja tarkoitus olisi yksi päivä omatoimisesti liikkua siellä. Tiedä sitten tuleeko mitään yksittäistä kohdetta löydettyy, mutta pidän tiehaaran mielessä.

Kevään aikana päivitän kerran sukutietokannan kotisivuille. Suurin lisäys tulee puolisoiden vanhemmille, joiden vanhempia olen yrittänyt lisäillä sukuun. Työ vaan etenee hitaasti, kun olen "joutunut" ansiotöihin vuoden vaihteesta. Mutta mikäpä kiire tässä on, harrastusta riittää vielä vuosiksi.
18.04.2010 -- 07:49 Ylläpito - email - www
Vieraskirja on avattu 18.4.2010.
Tämä korvaa aiemman keskustelu-foorumin, jonka käyttö oli todella vähäistä.

Tämän vieraskirjan ensimmäinen viesti on lopetetusta foorumista. Siellä Risto Luukkasen viesti oli kirjoitettu 19.12.2009 ja Heikki Haikosen vastaus 10.03.2010.

Sivut: 1 2 3
© 2005-2009 : Sami Siuvatti - ZykBook v1.52