Tietokannan ja sivuston ylläpitäjä:


Omat sukujuureni Räisälään:

Asun Jyväskylässä ja siviilisääty on sinkku. Aloin tutkimaan isäni sukua vuoden 2007 syksyllä työn ohessa. Vuoden 2009 aikana sain tehdä tutkimusta päätoimisesti, joten reilussa kahdessa vuodessa oli Elias Haikosen jälkeläiset (isälinjat) läpikäyty alustavasti. Työläin vaihe oli ohi, mutta tutkimista riitti vielä useaksi vuodeksi. Vielä nykyisinkin sukusivut ja sukukirja täydentyy pienimuotoisesti uusilla tiedoilla.

Nuoremman polven mietteitä niminen artikkeli on julkaistu Räisäläinen lehdessä v.2010. Kirjoituksessa käsitellään Härskeensaaren Haikoset sukua ja Räisälän matkoja. Räisäläinen 2010 nro 4.  Räisälään liittyvä tosenkin matkan tarina on julkaistu samaisessa lähdessä v.2015 nimellä: Viime kesän muistoja. Räisäläinen 2015 nro 1.

Tunnustus karjalaisuuden hyväksi tehdystä työstä:
Räisäläisten Säätiön hakemuksesta 30.6.2013 Räisälä-juhlissa Heikki Haikoselle myönnettiin Karjalan Liiton pronssinen ansiomerkki.

Olen monesti pysähtynyt miettimään niitä ihmiskohtaloita ja tapahtumia, joita olen vanhoista tiedoista löytänyt. En tiedä miten ne jo lähes vaienneet sukupolvet on asiat kestäneet. Aika kun kulkee ... mitähän 100 vuoden päästä kirjoitetaan tästä ajasta. Onko aika silloin parempi vai huonompi ? Jääköön se sen hetkisen Elias Haikosen suvun tutkijan pohdittavaksi.Sukuterveisin Heikki Haikonen


Yhteystiedot:

Heikki Haikonen
Betonitie 8 A7
40340 JYVÄSKYLÄ
040-596 0723
admin@haikonen.info